Loading...
Webdesign 2017-08-24T05:25:47+00:00
Webdesign - Trendydeal.dk mockup

Webdesign

PROFESSIONELT WEBDESIGN SPECIAL DESGINET TIL LIGE NETOP DINE BEHOV

Weemo webbureau - deler

Hos Weemo sammensætter vi et fuldt professionelt webdesign lige efter dine behov. Ved køb af et webdesign fra Weemo er du sikret en lækker og dansk designet hjemmeside, med alt hvad et professionelt webdesign indebærer. Vi giver fuld tilfredsgaranti på alle vores løsninger, som betyder at såfremt du ikke er enig med vores design, så laver vi designet om indtil du er helt tilfreds.

Weemo webbureau - logo

Mobilvenligt webdesign

NY HJEMMESIDE SOM ER MOBILVENLIG OG KONVERTERINGSOPTIMERET, EN HJEMMESIDE SOM AUTOMATISK TILPASSER SIG SKÆRMSTØRELSEN PÅ SMARTPHONE, IPAD OG COMPUTER.

Weemo webbureau - deler

Et webdesign skal idag kunne langt mere end bare at være en virksomheds digitale visitkort. Den skal gøre en forskel for kunden. Derfor spiller udsenet en rigtig stor rolle, da hjemmesiden ofte er det først sted kunden kigger. Altså et webdesign skal optimeres til at konvertere besøgende til mulige kunder i jeres forretning. Det kan bland andet gøres ved at have tydelige kontaktinformationer og kontaktformular. Hos Weemo tænker vi altid mobilvenligt og konverteringsoptimeringen med ind i designet af din hjemmeside.

Hjemmeside i WordPress

HOS WEEMO HAR VALGT AT SPECIALISERE OS I WORDPRES, DA DET ER KÅRET SOM VERDENS BEDSTE HJEMMESIDE CMS PLATFORM

Weemo webbureau - deler

WordPress er bygget op med et enkelt styresystem som er nemt at anvende. Dette gør det ideelt for både virksomheder, organisationer, e-handelsbutikker og privatpersoner. En stor fordel ved WordPress er at der findes rigtig mange billige udvidelsesmuligheder, og kan håndtere alt fra helt små og simple hjemmesider til store, avancerede og komplekse hjemmesider.

Weemo webbureau - webshop
Weemo webbureau - logo

Kundesupport

VI VED HVOR VIGTIGT PROFESSIONEL SUPPORT ER, DERFOR HAR VI LAGT MEGET VÆGT PÅ KUNDESUPPORT.

Weemo webbureau - deler

Hos Weemo kan vi godt lide at vores kunder har et overblik i deres projekt, derfor får alle kunder 100% gennemsigtighed i deres projekt, hvor vi blandt andet sørger for en ugentlig rapportering at projektet. Alle vores kunder får selvfølgelig også også livs lang support på telefon og mail.

LAD OS STARTE ET PROJEKT!

Test test test test test test test test test test test test test test test test test test test.

Mathias Clausen, Trendydeal.dk

Test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test.

Mathias Clausen, Rabatkodeautomaten.dk
Weemo webbureau - logo 1

Klar til en snak?

VI SIDDER KLAR TIL AT FØRE DIN IDE UD I LIVET

Kontakt os